Teaser

Voor de teaser van mijn project over dementie en mantelzorg heb ik een muzieklicentie gekregen van Buma-Stemra. Nu kan ik de teaser dus afmaken en op de portfolio pagina van mijn website plaatsen. Volgende week staat de teaser op mijn website.

Verder heb ik nog een filmpje van de opleiding waarvoor ik geen muzieklicentie hoef aan te vragen. Dit filmpje staat ook volgende week op de website.

Ik heb (met toestemming van de organisator) opnames gemaakt tijdens de Utrecht Marathon, maar helaas kan ik er geen mooie reportage van maken omdat een deel van de opnames op een of andere manier verloren zijn gegaan of niet opgenomen zijn.

Ondanks de tegenvaller van de opnames tijdens de Utrecht Marathon laat ik me niet uit het veld slaan.

Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.