Na de start

Bezig geweest met marketing: advertenties op Google en Facebook, vooral op Facebook heeft wat opgeleverd (13 nieuwe likes). De advertenties op Google hebben veel klikken opgeleverd. Alle pogingen hebben nog geen opdrachtgever opgeleverd dus moet ik nu zorgen dat de eerste filmpjes op mijn website komen.

Met het doel om in mijn portfolio op mijn website www.op-rolletjes-producties.nl filmpjes te kunnen plaatsen heb ik toestemming gevraagd en gekregen om tijdens de Utrecht Science Park Marathon te filmen. Ik maak er een mooie reportage van voor in mijn portfolio. Daarom zoek ik contact met deelnemers aan de marathon en de kids run, ik heb al een bericht geplaatst op de Facebook pagina van de Utrecht Marathon. 

Ik ben ook bezig geweest met een teaser voor mijn project over dementie en mantelzorg, zodra de muziekrechten daarvoor zijn geregeld plaats ik het in mijn portfolio. Ook ben ik bezig geweest met een interview met een koordirigent, gedraaid tijdens de camjo jaaropleiding in 2009, zodra dat af is komt dat ook in mijn portfolio. Met drie filmpjes in mijn portfolio kan ik opdrachtgevers laten zien wat ik in huis heb.

Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.