Start

De gemeente heeft mijn ondernemingsplan goedgekeurd en groen licht gegeven om te starten met mijn bedrijf. Op 1 januari 2016 gaat Op Rolletjes Producties van start. Dan kan ik maximal drie jaar gebruik maken van inkomensondersteuning in de vorm van een Bbz-uitkering, maar hoe eerder ik uit de uitkering ben hoe liever het mij is. 

Ik heb vandaag mijn bedrijf online aangemeld bij de Kamer van Koophandel en woensdag 11 november moet ik om 08.30 uur in het kantoor van de Kamer van Koophandel zijn om de inschrijving af te ronden. Dat wordt dus vroeg opstaan…

Om de zakelijke dingen (zoals een zakelijke bankrekening) op tijd te kunnen regelen voor mijn bedrijfsstart wil ik voor de Kamer van Koophandel op 17 december starten. Dan kan ik de huur tenminste van de zakelijke rekening betalen en kan ik krediet op mijn zakelijke rekening ontvangen. En op 1 januari treed ik echt naar buiten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.